Ledi Group Oy

Valaistusratkaisut

Valaistus kokonaisvaltaisena ratkaisuna yhdeltä luukulta

Kokeneet sähköalan asiantuntijamme hoitavat tehokkaan, korkeatasoisen ja energiaa säästävän LED-valaistuksen tuotantorakennuksiin, toimitiloihin ja muihin kiinteistöihin sekä ulkotiloihin. Saat valaistukset ja valaistusohjaukset meiltä kokonaisvaltaisena palveluna aina suunnittelusta asennustöihin saakka. 

Halusitpa parantaa vanhan kiinteistösi valaistusta ja energiatehokkuutta tai varmistaa uudisrakennuksesi kattavan valaistuksen, oikeanlaisten LED-valojen valinta ja huolellinen asennus ovat yksi kokonaisuuden tärkeimmistä osa-alueista.

 Ledi Group suunnittelee, tuo maahan ja asentaa laadukkaan LED-valaistuksen kiinteistöösi tarkasti ja kustannustehokkaasti.

Paras valaistus valmiiksi asennettuna

LED-valolaitteiden huolellinen valinta ja asennusten oikea suunnittelu takaa kiinteistösi riittävän valaistuksen minimikustannuksin. Käytämme asennuksissamme vain parhaita LED-valaistustuotteita. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on vuosien kokemuksen ja koulutuksen myötä syntynyt tietotaito ja osaaminen. Nämä tekijät takaavat kiinteistöösi energiatehokkaan ja korkeatasoisen valaistuksen.

Käytämme valaistuksen suunnittelemiseen DIALux-valaisinohjelmistoa, mikä takaa tarkan, laadukkaan ja asiakaskohtaisesti räätälöidyn lopputuloksen vaativiinkin kohteisiin.

 

Säästää rahaa ja ympäristöä älykkäästi

Enemmän valoa pienemmällä sähkön kulutuksella.
Investointi LED-valaistukseen näkyy merkittävinä säästöinä sähkölaskuissa, joten investoinnin takaisinmaksu on usein hyvin lyhyt.
Päivittämällä vanhan valaistuksen nykyaikaisiin LED-ratkaisuihin, on mahdollista saavuttaa 50 % ja nykyaikaisilla älykkäillä ohjausjärjestelmillä jopa 80 % säästöjä valaistuksen sähkönkulutuksesta. 

Valaistuksen päivittäminen maksaa nopeasti itsensä takaisin säästämällä sähköä ja on samalla käytännön teko ympäristön puolesta. Saat meiltä tarjouksen yhteydessä investoinnin kannattavuus- ja päästölaskelmat sekä halutessasi vaihtoehdon hankkia uudet valaisimet leasing-vuokralla.

Luotettava ja helppo ratkaisu

Säästöä ei kerry pelkästään pienemmästä kulutuksesta. LED-valaistuksen myötä säästöä kertyy myös täydellisestä huoltovapaudesta, kustannustehokkaasta valaistusohjauksesta
sekä jäähdytystarpeen pienentämisestä. Nämä
huomioon ottaen LED-valaistus on monella
mittarilla järkevä ratkaisu.

 LED-valaisimilla on perinteisiä valaisimia huomattavasti pidempi käyttöikä, 50 000 – 100 000 tuntia, jonka ajan LED-valaistus on käytännössä huoltovapaa.

 

Parantaa työturvallisuutta ja -viihtyvyyttä

Parempi valaistus parantaa tuottavuutta ja auttaa henkilökuntaa jaksamaan paremmin.

Tapaturmat ja virheet vähenevät hyvässä valaistuksessa.

Tasainen valaistus, oikeat värisävyt ja standardin mukainen valaistustaso luovat todella hyvän kivijalan viihtyisälle ja tehokkaalle työympäristölle.

 

 

 

Valaistusratkaisumme soveltuvat useaan käyttökohteeseen: Teollisuuteen, ulkotiloihin, katuvalaistukseen, logistiikkakeskuksiin,
liikuntatiloihin ja toimistoihin. 

Lue lisää alla olevista referenssitarinoista, mitä mieltä asiakkaamme ovat yhteistyöstämme ja toimittamistamme valaistusratkaisuista.

5 syytä vaihtaa kiinteistön vanhat valaisimet LED-valaisimiin

LATAA ILMAISEKSI!