Ledi Group Oy

Valomainokset ja teippaukset 044 341 0155

LED-valaistus ja sähköurakointi 050 575 3775

Valaisemme brändisi!

Yhteistyökumppanisi sähkötöissä

Ledi Group tarjoaa valaistuksen ja sähköurakoinnin tuotteineen ja palveluineen asennettuna, käyttöönotettuna ja käyttökoulutuksen kera – unohtamatta mahdollista huoltosopimusta, joka takaa asiakkaillemme huolettoman, turvallisen ja kustannustehokkaan järjestelmän vuosiksi eteenpäin. Olemme sähköalan yhteistyökumppani, jonka pätevät ja kokeneet ammattilaiset toteuttavat mitä moninaisimmat asennukset kaikenkokoisiin kohteisiin niin sisään kuin ulos. 

Luotettava alan ammattilainen

Ledi Group on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKES:n rekisteröimä sähköurakoitsija, joka toteuttaa asiakkailleen monipuoliset sähköalan palvelut aina tarpeiden ja kohteen mukaan räätälöidysti. Valitse yhteistyökumppaniksesi Ledi Group, niin voit olla varma, että saat toimintavarman, kestävän ja turvallisen ratkaisun kaikkiin kohteisiin.

Energiatehokkaat sähköratkaisut

Korkeatasoinen LED-valaistus säästää energiaa valaistuksesta ja viihtyvyydestä tinkimättä. Aloitamme jokaisen projektin huolellisella suunnittelulla, ja käytämme vain parhaita LED-tuotteita. Näin takaamme asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaan kukkaroa ajatellen. 

5 syytä vaihtaa kiinteistön vanhat valaisimet LED-valaisimiin

LATAA ILMAISEKSI!