Ledi Group Oy

Ledi Group Oy - Valaistuksen ammattilainen

Yrittäjätarina

”Olisi tarve laadukkaille valaisimille yritysten toimitiloihin. Mistähän löytyisi parhaat leditekniikalla olevat valaisimet?”

Näin pohtivat yrityksen tulevat perustajat vuonna 2015. He selvittelivät eri valaisinvalmistajia niin ulkomailta kuin kotimaasta. Myös muilta yrittäjiltä heräsi kiinnostus kyselyjä hyvistä, energiaa säästävistä led-valaisimista. Valaisimilla saatu sähkönsäästö, oli kannustimena yrityksen perustamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Yrittäjät alkoivat tuoda koe-eriä erilaisia led valaisimia eri puolelta maailmaa sekä testata kotimaisia valaisimia. Yritys, K-S Ecoled siinä vaiheessa, lähti käyntiin 4 hengen porukalla.
Leditekniikka vaikutti lupaavalta ja mikä tärkeintä; asiakkaiden tyytyväisyys, energian säästö sekä valaisinten elinkaari oli tärkein mittari.
Paras silloinen referenssimme on yrittäjyyden alkuvuosilta, kun vaihdoimme huonekaluliikkeeseen valaisimet. Kuukauden kuluttua yrittäjä soitti ja kertoi, että
sähkölaitokselta oli tullut kaksi tarkastajaa epäillen, että sähkömittari on rikki, koska sähkön kulutus on laskenut 80%. Mittari ei ollut rikki vaan led-valaisimet kuluttavat huomattavan vähän sähköä, jolloin sähkön säästö on ilmeinen! 

Vuonna 2020 liiketoimintaan tuli mukaan valomainosten sekä teippausten myynti. Vuonna 2022 yrityksen nimi muutettiin Ledi Groupiksi. Syksyllä 2023 myimme valomainos- ja teippaus liiketoiminnan ja keskityimme valaistusratkaisuihin ja sähköasennuksiin. Ledi Groupilla aloitti syksyllä 2023 myös uusi toimitusjohtaja sekä uusi kehitysjohtaja. Heidän kanssaan on tarkoitus kasvattaa yritystä merkittävästi. Strategiassamme on tavoite syventää yhteistyötä avainasiakkaiden kanssa,
lisätä alihankintaa sekä tuoda valikoimaan autojen sähkölatausasemat. 

Tällä hetkellä työntekijöitä on 13, liikevaihto n. 2 miljoonaa euroa. Hallinto ja varasto ovat Muuramessa. Yksi myyjistämme on pääkaupunkiseudulla ja toinen on Pohjanmaan alueella. Muut jakavat Suomen markkinat aina Oulun eteläpuolelle saakka. Omia vakituisia sähköasentajia meillä on 4. Tällä hetkellä toimitettuja kohteita on reilu 1000 kpl ja meillä on lukuisia kestäviä asiakassuhteita.

Sirkku Vahvaselkä-Vuorenpää
Hallituksen Puheenjohtaja

Vesa Vuorenpää
Myyntijohtaja

Arvomme

Yhdessä tekeminen

Tiiminä onnistutaan, kannustetaan työkaveria, toimiva yhteishenki, välittäminen, avoimuus.

Turvallisuus

Työturvallisuus koskee meitä kaikkia, erityisesti asennuksilla ja liikenteessä olevia.
Kerran kuntoon laitetut turvallisuus asiat eivät pysy kunnossa itsestään. Se pitää tehdä omalla toiminnalla joka päivä, jokaisessa työtilanteessa. Turvallisuudesta huolehtiminen on henkilöstön hyvinvointia.

Erinomainen palvelu asiakkaalle

Erinomainen palvelu asiakkaalle: Tuote voidaan kopioida, mutta palvelua ei! Jälkimarkkinointi, tyytyväisyyskysely asiakkaalle. Nopea reklamaatioiden hoito. Siisti asennus, kohteliaisuus.

Vastuullisuus

ESG: Kestävä kehitys: Ympäristövastuu, yhteiskunnallinen, sosiaalinen sekä taloudellinen vastuu, hyvä hallintotapa. Kestävät tuotteet. Vastuu henkilöstön hyvinvoinnista.

 

5 syytä vaihtaa kiinteistön vanhat valaisimet LED-valaisimiin

LATAA ILMAISEKSI!