Ledi Group Oy

LED-valaistus ja sähköurakointi 050 575 3775

Sähköurakointi

Monipuoliset valaistuksen sähköasennuspalvelut turvallisesti ja nopeasti

Ledi Group Oy on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKES:n rekisteröimä sähköurakoitsija, joka toteuttaa valaistukseen liittyvät monipuoliset sähköasennuspalvelut tarpeesi mukaan. Asiantunteva ja sähkötöiden pätevyysvaatimukset täyttävä henkilökuntamme löytää parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Palvelemme sinua rautaisella ammattitaidolla, ja pidämme asennus- ja käyttöturvallisuuden aina etusijalla.

 

Olemme menestyksekkäästi suorittaneet vaativatkin sähkötyöt lukuisiin uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin. Referensseistämme on lukuisia esimerkkejä aina ravintoloista hotelleihin ja teollisuushalleista omakotitaloihin. Asennamme LED-valaistuksen sisä- ja ulkotiloihin tuotteineen. Tarjoamme myös laajempia sähköistysalan palveluja haastaviin kohteisiin yhteistyöverkoston avulla.

Valtuutettu sähköurakoitsija on luotettava kumppani valaistuksen sähköasennuksissa

Kun tarvitset sähköasennusta valaistukseen liittyen ja haluat varmistaa turvallisen, varman ja huolettoman toiminnan, käänny Ledi Groupin puoleen. Halusit sitten valot teollisuushalliin tai kunnon valaistuksen liiketiloihisi, ammattitaitoiset ja sähköalan pätevyysvaatimukset täyttävät asentajamme palvelevat sinua. Ledi Group hoitaa valaistukseen liittyvät sähkötyöt niin teollisuuteen kuin liike- ja toimitiloihinkin ammattitaidolla ja kattavalla kokemuksella. 

Suunnittelemme ja suoritamme laadukkaat sähköasennukset

Suunnittelemme ja toteutamme kaikenlaiset valaistuksen sähkötyöt tarkasti ja kustannustehokkaasti. Sähkötöiden huolellinen suunnittelu auttaa parhaan mahdollisen ratkaisun löytämisessä sekä energiatehokkuuden ja sähkönkulutuksen minimoimisessa saavuttamisessa, mikä näkyy myöhemmin sähkölaskussasi.

Tilaa sähköasennus vain luotettavalta ammattiyritykseltä

Sähkötyöt ovat luvanvaraista liiketoimintaa. Erityisesti sähköasennukset ovat tarkkuutta vaativa työvaihe, olivatpa kyseessä sitten uudisrakennuksen tai remonttikohteen asennustyöt. Sähkö- ja paloturvallisuusriski tulee sähköasennusta tehdessä ottaa aina vakavasti. Siksi kaikkiin sähkötöihin on syytä palkata ammattilainen hoitamaan sähköistys kuntoon siten, että käyttäjäturvallisuus on korkein mahdollinen. 

Muun muassa he luottavat osaamiseemme

5 syytä vaihtaa kiinteistön vanhat valaisimet LED-valaisimiin

LATAA ILMAISEKSI!