Ledi Group Oy

Railgate Kouvola

Toteutimme Kouvola Railgate logistiikkaterminaalin ulkovalaistuksen langattomalla Casambi-ohjauksella Ledi Groupin laadukkailla modulaarisilla aluevalaisimilla. Valaisinmastojen korkeus oli lähes 30 metriä, mutta asentajiamme tämä ei huimannut.

 

”Ledi Group Oy tarjosi meidän toimintaamme parhaan ratkaisu. Heidän jo tarjousvaiheessa ammattimaisesti hoidetun työn johdosta päädyimme valitsemaan heidät kumppaniksi. Lisäksi heidän oma asennustoiminta toi varmuutta, koska silloin toimimme vain yhden yrityksen kanssa ja tämä kannatti. Vaikka valaistava alue on iso, niin lopputulos on todella loistava. Lisäksi olemme tyytyväisiä, että valitsimme langattoman ohjausratkaisun.”

Timo Pöntinen, Asiantuntija Liikenne ja infra, Kouvola Innovation Oy

 

”Langattoman Casambi-ohjauksen valinta tähän kohteeseen oli hyvin selkeä. Mastojen väli oli pitkä ja olisi merkinnyt asennuksen kannalta merkittävän paljon enemmän kustannuksia. Lisäksi terminaalialueen valaistuksen ei tarvitse olla yöllä 100%, vaan riittää että se ohjataan 30% jotta kameravalvonta on toiminnassa. Lisäksi portaaton säätö, liiketunnistukset ja merkittävä energian säästö tämän myötä on mahdollista.”

Kertoo Ahti Honkanen, Asennuksen esimies, Ledi Group Oy

5 syytä vaihtaa kiinteistön vanhat valaisimet LED-valaisimiin

LATAA ILMAISEKSI!