Ledi Group Oy

LED-valaistus ja sähköurakointi 050 575 3775

Teollisuuden valaistus

Teollisuuden valaistus kokonaisvaltaisena palveluna

Kokeneet sähköalan asiantuntijamme hoitavat tehokkaan, korkeatasoisen ja energiaa säästävän LED-valaistuksen kaikenkokoisiin tuotantorakennuksiin, toimitiloihin ja muihin teollisuuden kiinteistöihin. Saat valaistukset ja valaistusohjaukset meiltä kokonaisvaltaisena palveluna aina suunnittelusta asennustöihin saakka.

Halusitpa parantaa vanhan kiinteistösi valaistusta ja energiatehokkuutta tai varmistaa uudisrakennuksesi kattavan valaistuksen, oikeanlaisten LED-valojen valinta ja huolellinen asennus ovat yksi kokonaisuuden tärkeimmistä osa-alueista. Ecoled suunnittelee ja asentaa laadukkaan LED-valaistuksen kiinteistöösi tarkasti ja kustannustehokkaasti.

Paras valaistus kokeneilta ammattilaista

LED-valolaitteiden huolellinen valinta ja asennusten oikea suunnittelu takaa kiinteistösi riittävän valaistuksen minimikustannuksin. Käytämme asennuksissamme vain parhaita LED-valaistustuotteita. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on vuosien kokemuksen ja koulutuksen myötä syntynyt tietotaito ja osaaminen. Nämä tekijät takaavat kiinteistöösi energiatehokkaan ja korkeatasoisen valaistuksen.

Käytämme valaistuksen suunnittelemiseen DIALux-valaisinohjelmistoa, mikä takaa tarkan, laadukkaan ja asiakaskohtaisesti räätälöidyn lopputuloksen vaativiinkin kohteisiin.

Säästää rahaa ja ympäristöä

Enemmän valoa pienemmällä sähkön kulutuksella.

Investointi LED-valaistukseen ei periaatteessa ole investointi, koska vaihto LED-valaistukseen
saa aikaan merkittäviä säästöjä sähkölaskussa.
Pienemmän sähkölaskun myötä LED-valaistus maksaa itse itsensä takaisin nopeallakin aikajänteellä.

Päivittämällä vanhan valaistuksen nykyaikaisiin LED-ratkaisuihin, on mahdollista saavuttaa jopa 50-80 % säästöjä valaistuksen sähkönkulutuksesta.

Valaistuksen päivittäminen maksaa nopeasti itsensä takaisin säästämällä sähköä ja on samalla käytännön teko ympäristön puolesta.

Luotettava ja helppo ratkaisu

Säästöä ei kerry pelkästään pienemmästä kulutuksesta. LED-valaistuksen myötä säästöä kertyy myös täydellisestä huoltovapaudesta, kustannustehokkaasta valaistusohjauksesta
sekä jäähdytystarpeen pienentämisestä. Nämä
huomioon ottaen LED-valaistus on monella
mittarilla järkevä ratkaisu.

 LED-valaisimilla on huomattavasti pidenpi käyttöikä, 50 000 – 100 000 tuntia. 

Verrattuna perinteiseen valaistukseen, LED-valaistusta ei tarvitse olla koko ajan huoltamassa tai vahtamassa kuluvia osia.

Lisää työturvallisuutta ja mukavuutta

Parempi valaistus parantaa tuottavuutta ja auttaa henkilökuntaa jaksamaan paremmin.

Tapaturmat ja virheet vähenevät hyvässä valaistuksessa.

Tasainen valaistus, oikeat värisävyt ja standardin mukainen valaistustaso luovat todella hyvän kivijalan viihtyisälle ja tehokkaalle työympäristölle.

 

 

 

5 syytä vaihtaa kiinteistön vanhat valaisimet LED-valaisimiin

LATAA ILMAISEKSI!

Muun muassa he luottavat osaamiseemme