Ledi Group Oy

LED-valaistus ja sähköurakointi 050 575 3775

LED-valaistus: Liiketilat, infra ja liikuntapaikat

Kustannustehokas LED-valaistus niin ulko- kuin sisäkohteisiin

Ledi Group tarjoaa valikoiman, josta löytyy LED-valaistus kaikkiin sisä- ja ulkovalaisun tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi kunnat ja kaupungit, joiden valaistustarpeet vaihtelevat aina suurista liikehuoneistoista ja liikuntahalleista katuverkostoihin ja metsissä kulkeviin ulkoilureitteihin. Korkealaatuiset ja energiaa säästävä LED-valaistus takaa jokaiseen kohteeseen kestävän, kustannustehokkaan ja tehokkaan valaisun. 

LED-nauhalla voidaan toteuttaa mitä luovimmat valaisuratkaisut liiketiloihin, toimistojen työpisteisiin, saunoihin –lähes mihin tahansa mielikuvituksen luomiin kohteisiin. Ecoled tarjoaa erittäin kattavan valikoiman LED-valonauhoja tarvikkeineen: himmentimet, virtalähteet sekä asennus- ja kytkentäliittimet.

Ulkovalaistus

Ulkoilureitit, parkkipaikat, kadut ja tiet… Meiltä löydät oikean ratkaisun kaikkiin kohteisiin. Liikenne- ja kaupunkivalaistuksen toteutus energiatehokkailla Ledi Group -ratkaisuilla on päätös, joka säästää rahaa ja lisää viihtyisyyttä – ja maksaa itsensä takaisin yllättävän nopeasti! Ulkovalaisimien laaja valikoima sisältää kaikki tarvikkeet. Saat samasta osoitteesta myös asennuksen sekä ylläpidon sopimuksen.

Sisävalaistus

Sisätiloissa asennus voidaan tehdä kattorakenteisiin, kalusteisiin, lattiaan ja mitä erilaisimpiin sovelluskohteisiin. Olipa valaistava kohteesi lämmin tai kylmä, kuiva tai kostea, pieni asuinhuoneisto tai suuri liiketila, ratkaisut saat meiltä avaimet käteen -palveluna. Olemme toteuttaneet valaistuksia esimerkiksi jää- ja liikuntahalleihin, kauppoihin, liikehuoneistoihin sekä kokonaisiin kauppakeskuksiin.

5 syytä vaihtaa kiinteistön vanhat valaisimet LED-valaisimiin

LATAA ILMAISEKSI!

Muun muassa he luottavat osaamiseemme