Ledi Group Oy

LED-valaistus ja sähköurakointi 050 575 3775

Ledi Group tarjoaa yrityksille tuotteet ja palvelut valaistukseen, turvallisuuteen ja sähköurakointiin. Lisäksi LED-valaisimista on oma maahantuonti. Ledi Groupin LED-valaistusratkaisuilla voit säästää valaistuksen sähkönkulutuksesta jopa 50-80 %.

Nykyisin Ledi Groupin palveluihin kuuluu lisäksi räätälöidyt valomainokset ja teippaukset esimerkiksi liiketiloihin sekä yrityksesi autoihin. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme valomainokset, teippaukset, suurkuvatulosteet sekä yritysilmeen vahvalla ammattitaidolla koko Suomen alueella, olipa kyse yksittäisestä valomainoksesta tai maanlaajuisen kauppaketjun isommasta kokonaisuudesta.

Kaiken saa avaimet käteen -periaatteella, jossa asennus ja käyttöönotto kuuluvat samaan pakettiin.

Muun muassa he luottavat osaamiseemme

5 syytä vaihtaa kiinteistön vanhat valaisimet LED-valaisimiin

LATAA ILMAISEKSI!

LED-valaistus teollisuuskohteisiin

Lisää valaistusta, älä sähkönkulutusta. Meiltä saat korkeatasoisen ja energiatehokkaan LED-valaistuksen tuotantorakennuksiin, toimitiloihin, halleihin ja muihin teollisuuden kiinteistöihin avaimet käteen -palveluna.

LED-valaistus muihin kohteisiin

Oli valaistava kohteesi sitten liikehuoneisto, kauppakeskus, jäähalli, parkkialue tai vaikkapa ulkoilureitistö, kokeneet ammattilaisemme löytävät kohteeseesi aina parhaan mahdollisen ratkaisun.

Sähköurakointi

Monipuoliset sähköalan urakointipalvelut ketterästi niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiinkin. Tarjoamme myös laajempia sähköistyspalveluja haastaviin kohteisiin yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tehokas LED-valaistus teollisuuden kiinteistöihin

Tehokas ja kestävä valaistus minimikustannuksin. Se onnistuu huolellisella valaistussuunnittelulla, laadukkaalla asennuksella ja korkeatasoisilla LED-tuotteilla. 

Energiatehokas LED-valaistus sisään ja ulos

Oli kyse sitten metsikössä kulkevasta ulkoilureitistöstä, liigatason jäähallista tai kymmenien toimitilojen liiketilakokonaisuudesta, LED-valaistuksella luodaan kustannustehokas ja oikea valaisu jokaiseen tilanteeseen. 

Sähköurakointi

Ledi Group on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKES:n rekisteröimä sähköurakoitsija, joka toteuttaa monipuoliset sähköalan palvelut tarpeesi mukaan.

Referenssit